ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η βιοτεχνία πλαστικών Αντώνιος Κ. Γεωργίου ιδρύθηκε το 1984 με έδρα το Περιστέρι Αττικής .

Ξεκίνησε ως μια μικρή οικοτεχνία, με μια πρέσσα κλειστικού 80 τόννων, η οποία δραστηριοποιούνταν στον κλάδο του injection moulding (επεξεργασία πρώτης ύλης πλαστικού μέσω χύτευσης σε καλούπι-μήτρα ).

1990

Το 1990 ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης Αντώνιος Γεωργίου μετέφερε την βιοτεχνία στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής λόγω του αυξανόμενου πελατολόγιου, διότι υπήρχε η ανάγκη για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ώστε να μπορούν να στεγάζονται 3 μηχανές injection moulding.

1994

Το 1994 προστίθεται και 4η μηχανή injection moulding στον μηχανολογικό εξοπλισμό της επιχείρησης.

Τοτε αγοράζεται και βιομηχανικό οικόπεδο ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι αυξανόμενες μελλοντικές ανάγκες της βιοτεχνίας.

2007

Το 2007 η επιχείρηση μεταφέρεται στις ιδιόκτητες νεοναγερθείσες κτιριακές εγκαταστάσεις της, στην ΒΙ.ΠΕ Μεγάρων , αποσύρεται μια εκ των παλαιών μηχανών injection moulding, και αγοράζονται 2 καινούργιες μηχανές νέας τεχνολογίας.

2009

Η βιοτεχνία πλέον αριθμεί 5 μηχανές injection moulding . Το 2009 αντικαθιστάται μία από τις παλιές μηχανές,με μία ολοκαίνουργια νέας τεχνολογίας.

2013

Το 2013 σε μια επένδυση εκσυγχρονισμού, αποσύρονται και οι 2 τελευταίες μηχανές παλιάς τεχνολογίας, και αντικαθιστάνται από 2 καινούργιες μηχανές injection moulding.

2017

To 2017 η εταιρία προχωρά και σε αγορά μηχανής high speed injection moulding, αριθμώντας πλέον 6 μηχανές επεξεργασίας πλαστικού μέσω χύτευσης σε καλούπι.

Σήμερα

Σήμερα η επιχείρηση, συνεχίζει να επενδύει στις νέες τεχνολογίες και είναι σε φάση ολοκλήρωσης επενδυτικού σχεδίου το οποίο περιλαμβάνει 2 ακόμα μηχανές injection moulding και καλούπια.
Τον Ιούνιο του 2019 η βιοτεχνία θα αριθμεί πλέον 8 μηχανές νέας τεχνολογίας με κλειστικό από 80 έως 190 τόννους.

Κατά την 35ετη της πορεία η βιοτεχνία λειτουργεί με μηδενικό δανεισμό.
Η βιοτεχνία πλαστικών Αντώνιος Γεωργίου, εξιδεικεύεται στην παραγωγή βιομηχανικών εξαρτημάτων για τους τομείς των υδραυλικών, αντλιών, ρολλών για γκαραζόπορτες, φίλτρων, οικοδομής και άλλων.

Από το 2009 εχει αποκτήσει μεγάλη εξιδείκευση στον τομέα των πωμάτων αππορυπαντικών και χημικών, και συνεργάζεται με πολλούς από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές της χώρας.